Arrangementen

Wil jij je barbecue skills naar een hoger niveau tillen en heb je zin in een leuke interactieve BBQ workshop? Bij Van Roij BBQ gaan we verder dan alleen toekijken hoe dat een barbecue werkt. Bij ons ga je zelf aan de slag met de barbecue en verschillende mooie streekproducten. Ben je opzoek naar een BBQ catering zoekt dan gerust verder want bij Van Roij BBQ moet je zelf de handen uit de mouwen steken. Nog een voordeel als je via Van Roij BBQ en workshop boekt is dat het gewoon bij jou in de achtertuin gaat gebeuren. We komen op locatie met de benodigde barbecues en attributen voor een mooie barbecue ervaring. Alle workshops worden gegeven op kettle barbecues en een oklahoma smoker.

De grootte van de groep

Om de deelnemers de aandacht te kunnen geven die ze verdienen en om het voor mijzelf natuurlijk ook leuk te houden is er een minimum en en maximum aantal personen waar de workshop voor geboekt kan worden. De groepen kunnen variëren van minimaal 8 t/m maximaal 16 personen.
Zijn jullie met meer dan 16 personen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


BBQ Workshop 4 gangen:

Prijs p.p. €59,95 

Alle arrangementen zijn EXCLUSIEF drank.

Tijdsduur: 3-3,5 uur

Wil je je barbecue niveau als beginner naar een hoger niveau tillen, maar is een workshop van 6 uur iets te veel van het goede? Dan is de 4 gangen BBQ workshop echt iets voor jou.

In een programma van 4 gangen variërend van groenten, vlees, bijgerechten en een toetje wil ik jullie kennis laten maken met de mogelijkheden van de barbecue.

BBQ Workshop "Meatlovers":

Prijs p.p. €64,95

Alle arrangementen zijn EXCLUSIEF drank.

Tijdsduur: 3-3,5 uur

Heb jij altijd al degene willen zijn die heerlijke grote stukken vlees van de barbecue tovert waar de mensen hun vingers bij aflikken? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

In een programma van verschillende grote stukken vlees variërend van kip, varken en rund neem ik jullie mee in de wereld van de bereiding en technieken om deze prachtige stukken vlees overheerlijk te bereiden op de barbecue.

Uiteraard maken jullie tijdens deze workshop ook passende bijgerechten van de barbecue.

BBQ Workshop 6 gangen:

Prijs p.p. €79,95

Alle arrangementen zijn EXCLUSIEF drank.

Tijdsduur: 5-6 uur

Wil je je barbecue niveau als beginner naar een hoger niveau tillen en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van low en slow op de barbecue?  Dan is de 6 gangen BBQ workshop iets voor jou.

In het programma van 6 gangen variërend van groenten, vlees, bijgerechten en een toetje wil ik jullie kennis laten maken met de mogelijkheden van de barbecue. 

De reiskosten zitten in de prijs inbegrepen tot een straal van 8 km rondom Panningen. Val je buiten dit gebied? Dan wordt er per kilometer €0,50 in rekening gebracht. 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Belangrijke informatie!

  • Je inschrijving is pas definitief als je een orderbevestiging hebt ontvangen van Van Roij BBQ workshop en indien de betaling voldaan is. 
  • De workshop start op de aangegeven tijd die met de contactpersoon is afgesproken, laatkomers hebben pech. Wordt er toch gekozen om op de laatkomers te wachten dan wordt deze tijd in rekening gebracht.
  • Mocht het toch noodzakelijk zijn om de workshop te annuleren of heb je afmeldingen, dan gelden onderstaande voorwaarden:

        Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag teruggeboekt. Bij annulering tussen de 7 en de 4 dagen voor aanvang van de          workshop wordt 50% van het bedrag teruggeboekt. Bij annulering vanaf 4 dagen voor de aanvang van de workshop wordt 100% van het deelname in rekening
        gebracht. Er wordt geen geld teruggeboekt mochten er personen op de dag van de workshop niet komen door welke reden dan ook.

        Voor verdere zaken gelden de algemene voorwaarden die u bij de orderbevestiging krijgt toegestuurd. 

Huishoudelijke mededelingen

Zoals bij de arrangementen al wordt aangegeven zijn de workshops exclusief drank. Dit mogen jullie helemaal zelf regelen en naar eigen keuze invullen. 
Graag wil ik jullie wel vragen om rekening te houden met de hoeveelheid alcohol tijdens de workshop. Er wordt gewerkt met gloeiend hete barbecues en vlijmscherpe messen en een ongeluk zit in een klein hoekje.